objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 11. september 2008 ob 12:29

Šef Lipe Sašo Peče ponarejanje dokumentov naročil mladoletniku?!
Dejan Kaloh zapušča Lipo, ker noče sodelovati pri takih svinjarijah
2008 Pozareport

Odpri galerijoFamozni skrivnostni dokument, ki ga je včeraj v državnem zboru, med izredno sejo o aferi Patria, pokazal predsednik stranke Lipa Sašo Peče (papir naj bi dokazoval udeležbo aktualnega predsednika vlade Janeza Janše pri orožarskih poslih v začetku devetdesetih let), je ponaredek, trdi Dejan Kaloh, vodja poslanske skupine stranke Lipe v odstopu, ki je v ponedeljek dopoldne Pečetu pod nos porinil tudi nepreklicno odpoved delovnega razmerja. Kaloh, ki za Lipo kandidira v Kranju, je odpoved dal zaradi "svinjarij, ki naj bi se dogajale v stranki in poslanski skupini Lipe," vrhunec pa so po njegovih navedbah dosegle s Pečetovim lažnim orožarskim dokumentom. Dokument naj bi po nalogu Pečeta ponaredila še ne polnoletna oseba, po Kalohovih navedbah gre za mladoletnega sina enega od članov Lipe. Ko je Kaloh videl dokument in vprašal Pečeta, če je res potrebno igrati tako umazano igro, je Peče odgovoril, da ja, na Kalohovo vprašanje, kdo je ponaredil ta dokument, pa se je Peče samo namuznil in dejal: "Naš mali." Faksimile posebne izjave Dejana Kaloha objavljamo v celoti. "Naš mali," kot mu po domače ljubkovalno pravi Peče, pa naj bi pripravil (po navedbah Davida Kaloha celo od nekod preplonkal), tudi vizualni del predvolilne kampanje za stranko Lipa.
Ko smo za komentar prosili Saša Pečeta, nam je sprva odgovoril, da ne ve, za kaj se gre in da Kaloha komaj pozna. Ko smo ga spomnili, da je Kaloh vodja pisarne poslanske skupine Lipe in kandidat za poslanca Lipe v Kranju, nam je Peče, ki je deloval vidno zmeden, dejal, da je prava šefica njihove pisarne Tanja Pahor, Kaloh pa samo administrator. Kar pa zadeva dokument, Peče dvomi, da ga je Kaloh sploh videl, nas pa je napotil, naj si preberemo članek o tem dokumentu v današnji izdaji Večera, kjer naj bi napisali korektno zgodbo. Med pogovorom nam je večkrat zatrdil, da gre za informacije, ki nam jih prodaja Zmago Jelinčič Plemeniti, menda zato, ker so prihodnji teden volitve. Kasneje, v izjavah za Pop TV in TV Slovenija, pa je Peče povedal, da je "vedno delal transparentno in za dobro vseh ljudi, Janez Janša pa naj bi bil po njegovem še močnejši človek, kot je mislil." Toda pozor: falzificiranja dokumentov pa Sašo Peče eksplicitno ni demantiral.
Mimogrede, o Pečetovem dokumentu drugi časniki, z izjemo Večera, niso poročali. Dejan Kaloh, odhajajoči vodja poslanske pisarne Lipe, nam je še zagotovil, da je ponarejeni dokument "višek vseh Pečetovih svinjarij," ki je "v tako umazano igro porinil celo mladoletno osebo". Razočarani Kaloh se je tudi že odpovedal članstvu v stranki Lipa.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sašo Peče Janeza Janše Dejan Kaloh Tanja Pahor Zmago Jelinčič Plemeniti

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šef Lipe Sašo Peče ponarejanje dokumentov naročil mladoletniku?!