objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 14. september 2008 ob 07:27

Poslanec Lipe Boštjan Zagorac grozil skesancu Dejanu Kalohu
Na Barbari Žgajner Tavš snemalci oddaje Odmevi zavohali alkohol in bruhanje
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Nekdanji vodja pisarne poslanske skupine Dejan Kaloh, ki je v sredo popoldne medijem dramatično zatrdil, da predsednik Lipe Sašo Peče in njegova poslanka Barbara Žgajner Tavš naročata ponarejanje orožarskih dokumentov, ki naj bi rušili predsednika vlade Janeza Janšo, je zvečer, ob 23.05, na svoj mobilni telefon prejel SMS sporočilo z grozilno vsebino. Poslal mu ga je tretji poslanec Lipe Boštjan Zagorac, sporočilo pa se je glasilo: V mb je megleno!
Dejan Kaloh pravi, da gre za pomenljivo, a hkrati odkrito grožnjo; vsi namreč vedo, da omenjanje megle v prenesenem pomenu pomeni, da lahko kaj hitro izgineš neznano kam. Kaloh je tudi prepričan, da sporočilo nazorno prikazuje način in delovanje poslancev Lipe, ki je že v domeni polmafijskega. Zato je Kaloh grožnje prijavil policiji, danes pa naj bi opravil pogovor s kriminalisti. Mariborski poslanec Boštjan Zagorac je po navedbah Kaloha namreč tudi dobro vedel, da v sredo v Mariboru ni bilo megle in da se zaradi Kalohovega priznanja vsem plagiatorjem iz Lipe pošteno tresejo hlače.
Dejan Kaloh tudi ostro zanika namigovanja, da naj bi ga pri razkritju ozadja Pečetovega lažnega orožarskega dokumenta vodila neka podaljšana roka Janeza Janše ali predsednika SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitija. "Obeh gospodov namreč osebno sploh ne poznam," trdi Kaloh, "sploh pa je bil Peče tisti, ki mi je letos spomladi predlagal sodelovanje z Lipo". Aprila letos je Peče poslal pismo nekaterim osebam, ki so sodelovale na lokalnih volitvah pred dvema letoma. "Na mojo sedanjo žalost," pravi Kaloh, "sem bil edini, ki je sprejel ponujeno službo vodje pisarne poslanske skupine Lipa. Takrat namreč še nisem poznal principov in delovanja poslanske skupine Lipa, ki živi in diha le za to, da se ruši Janeza Janšo."

Poslanec Lipe Boštjan Zagorac pa je za Slovensko tiskovno agencijo povedal, da se mu zdi škoda časa in besed, da bi komentiral Kalohova dejanja. Prepričan je, da je Kaloh nekje dobil denar in zaposlitev in zato ustvaril čisti konstrukt zoper poslance stranke Lipa. "Lotil se je Pečeta, Žgajner Tavševe, danes si je izbral mene, jutri pa kakšno čistilko v državnem zboru, ki ne bo všeč njemu ali Janezu Janši," trdi poslanec. Zagorac je tudi prepričan, da se "vremenskih SMS sporočil bojijo le kronični lažnivci, narkomani ali pa največji kriminalci".

Poslanka napada portal in smrdi po alkoholu ter bruhanju

Precej žolčnih besed na račun poročanja našega portala pa je včeraj eni od volivk (slednja se je na poslanko obrnila v zvezi s trditvami Dejana Kaloha, ki smo jih objavili na našem portalu, njeno ime in priimek pa sta znana uredništvu) nepričakovano natrosila poslanka Lipe Barbara Žgajner Tavš. V pismu, poslanem po elektronski pošti, je poslanka zapisala takole: Spoštovani! Velika večina člankov na internetni strani, ki jo navajate, je po moji oceni plod bolne domišljije posameznikov z namenom diskreditiranja ljudi, ki niso pripadniki "prave" politične opcije. Tudi omenjeni članek je zlonameren zmazek avtorja in njegovih pomočnikov iz ozadja (njihova imena je moč najti v samem članku). Dokument, ki ga je Sašo Peče omenjal na izredni seji v državnem zboru, je znan dokument iz 90-ih let, kar je nenazadnje priznal tudi Janez Janša na omenjeni seji. V stranki Lipa nismo ponaredili dokumenta!! Gradimo na pošteni politiki, kjer je pomembna vsebina, ki se dotika življenja in potreb ljudi. Ponaredek dokumentov? - gre za laž, ki je dokazljiva na sodišču. Blatenje z namenom uničenja dobrega imena oz. diskreditacije pa je kaznivo dejanje. Žal mi je, da smo v času, ko se poskuša utišati resnico! Hvala za vprašanje in razumevanje. Lep dan vam želim, Barbara Žgajner Tavš.
Okej, vse lepo in prav, nas pa vendarle zanima, ali je cenjena poslanka Lipe to pismo pisala v sredo zvečer, natančneje, pred ali po oddaji Odmevi na TV Slovenija, kjer je imela priložnost nastopiti. Po naših informacijah je namreč na snemanje zamudila dobrih petnajst minut, snemalci in drugo tehnično osebje Odmevov pa je na njej takoj zavohalo alkohol in ostanke bruhanja …

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dejan Kaloh Sašo Peče Barbara Žgajner Tavš Janeza Janšo Boštjan Zagorac Janeza Janše Zmaga Jelinčiča Plemenitija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poslanec Lipe Boštjan Zagorac grozil skesancu Dejanu Kalohu