objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 30. december 2008 ob 07:31

Top 10 na Pozareport.si: Sanja Grohar dobesedno... Nina Osenar je prasica!
Objavljamo 10 najbolj branih člankov na našem portalu v letu 2008
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Sanja Grohar, nekdanja miss Slovenije, pevka in televizijska voditeljica, ter njen bivši predstavnik za odnose z javnostmi in menedžer na Primorskem, sta v hudem sporu. Kitak namreč trdi, da je Sanji Grohar konec maja predlagal projekt lastne spletne televizije Sanja Grohar TV in resničnostni šov z naslovom Zakulisje, ki naj bi ga konec leta začeli predvajati na TV Pika, Groharjeva pa naj bi mu poslovne ideje enostavno ukradla, z njim prekinila poslovno sodelovanje in odšla na svoje. Ker je eno plat zgodbe – seveda Sanjino, že objavila tabloidna revija Nova, se je Kitak odločil, da bo javnosti pokazal celotno korespondenco med njim Sanjo, ki naj bi nesporno dokazovala, da si je Groharjeva prilastila ideje in projekte ter Matjaža Kitaka po domače rečeno nategnila.
Matjaž Kitak namreč razpolaga z njunimi številnimi dopisi po elektronski pošti, SMS sporočili in messengerjem. Gre za nekajmesečno korespondenco, kjer Sanja Grohar grobo blati tudi kopico svojih znancev, poslovnih partnerjev in celo tistih, ki jih v javnost predstavlja kot svoje prijatelje; denimo manekenko Iris Mulej, starleto Nino Osenar (iz Sanjinega pisanja naj bi bilo razvidno, da je z Iris in Nino dobesedno obsedena), novinarja Jureta Zorčiča, televizijskega voditelja in podjetnika Adela Djutovića, vizažistko in svojo sponzorko Katjo Fašink, urednika TV Paprike Marka Žitnika in še in še … Tisti, ki so lahko prebrali posamezne dele njenih stavkov, že ugotavljajo, da je Sanja Grohar "najbolj pokvarjena p...a na slovenski estradi," objava korespondence pa naj bi zanjo pomenila poslovno smrt. Kdo pa bo še želel sodelovati z Groharjevo, če te potem žali in opravlja pri drugih, trdijo naših sogovorniki, ki so se že pogovarjali z Matjažem Kitakom in videli del korespondence.

O Nini Osenar, na primer, je Sanja Grohar gladko napisala, da "je prasica"; o Marku Žitniku pa takole: "Boli me pol kurca za Žitnika, jaz odletim na Pop TV."
Ko je Matjaž Kitak napovedal objavo pikantne korespondence na našem portalu, so med Kitakom in Sanjo Grohar posredovali predstavniki glasbene agencije Lendeo & co., pod katere okrilje spada Sanja kot pevka, z nekaterimi menedžerskimi posli pa tudi Kitak. Slednji je včeraj za naš portal povedal, da je Sanji Grohar dal teden dni časa, naj se mu javno opraviči (v reviji Nova ga je namreč očrnila kot pohlepneža in dvoličneža) in povrne poslovno škodo, sicer bo korespondenco objavil. "To pa je konec Sanje Grohar," nam je še enkrat zagotovil jezni Kitak. Sanja Grohar pa je trenutno v Los Angelesu, kot pravi sama, na obisku pri prijateljih. Na vprašanje, kdaj se vrne, nam ni odgovorila, izvedeli pa smo, da v sredo zjutraj iz Zagreba leti v Skopje, na snemanje videospota za njeno najnovejšo pesem Črni dež, v Makedonijo pa jo bo spremljal Adel Djutović.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Iris Mulej Nino Osenar Jureta Zorčiča Adela Djutoviča Katjo Fašink Marka Žitnika

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Top 10 na Pozareport.si: Sanja Grohar dobesedno... Nina Osenar je prasica!