objavi na
pozareport.si

forum

Sobota, 20. september 2008 ob 06:31

Košarkar Saša Dončič se ločuje zaradi lepe manekenke Nuše Šenk
Ločitev je v teku, lokal Flamenco v Župančičevi jami pa je in ni naprodaj
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji košarkar Olimpije Saša Dončič in Mirjam Potrbin, hčerka Milene Potrbin, znane ljubljanske frizerke in lastnice prestižnega frizerskega salona Mirjam na Miklošičevi ulici, se ločujeta. Po naših informacijah je razlog ločitve dolgonoga lepotička Nuša Šenk, slovenska manekenka, doma iz Kranja, ki živi v New Yorku. Saša Dončič naj bi Nušo Šenk spoznal spomladi letos in se vanjo menda takoj zaljubil. Skoraj že bivša zakonca Dončič zdaj prodajata tudi znano, čeprav ne preveč uveljavljeno restavracijo Flamenco v ljubljanski Župančičevi jami.

				Nuša Šenk živi v New Yorku …

Nuša Šenk živi v New Yorku …

Mimogrede, frizerski salon Mirjam je znan tudi po aferi z nekdanjo državno sekretarko in predsednico nadzornega sveta Dela Andrijano Starina Kosem, ki je obtožila eno od mestnih svetnic Janševe SDS, Anjo Bah Žibert, da ji je neko sobotno dopoldne prisluškovala pri frizerju – in to prav v salonu Mirjam.
Nuša Šenk je svojo manekensko kariero začela pri petnajstih in je edina slovenska manekenka, ki je pozirala za slovito revijo Vogue, s priznanim fotografom Bruceom Weberjem. Delala je za Mango, Armanija, Versus, Levi's, DKNY, L'Oreal in številna druga imena lepotne in modne industrije. Pred nekaj meseci pa se je fotografirala tudi za slovenski Playboy.

				... manekensko kariero je začela pri petnajstih letih. Pred nekaj meseci je pozirala tudi za slovenski Playboy.

... manekensko kariero je začela pri petnajstih letih. Pred nekaj meseci je pozirala tudi za slovenski Playboy.

Po izidu članka pa nam je Dončič pojasnil, da se z Mirjam nista razšla zaradi Nuše Šenk ali kogarkoli tretjega, ampak zaradi njunih nesporazumov. Po desetih letih lepega zakona sta se po navedbah Saše Dončiča tudi zelo korektno razšla. Dončič nam je tudi zatrdil, da se lokal Flamenco ne prodaja. Mi pa smo še izvedeli, da naj bi tudi Mirjam imela romanco z manj znanim ljubljanskim podjetnikom Damjanom Brajkovičem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
saša dončić Mirjam Poterbin Nuša Šenk Andrijana Starina Kosem Anja Bah Žibert Bruce Weber Damjan Brajkovič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Košarkar Saša Dončič se ločuje zaradi lepe manekenke Nuše Šenk