objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 19. september 2008 ob 10:49

Golobič tik pred volitvami spet napadel eldeesovca Švagana
Pod kapo trojčka: Lider Zaresa Gregor Golobič se je poslanca LDS in zagorskega župana Matjaža Švagana tri dni pred volitvami lotil s posebnim letakom, kjer mu očita tudi doprsni kip Janeza Drnovška
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Matjaž Švagan
, poslanec LDS in župan Zagorja ob Savi, znan tudi kot bivši protikandidat Katarine Kresal za predsednico LDS in zaslužen za odkritje kipa pokojnega predsednika Janeza Drnovška, tri dni pred volitvami doživlja hud napad stranke Zares in njenega predsednika Gregorja Golobiča.
Mimogrede, Švagan in Golobič že nekaj časa furata hladno vojno in občasne medijske praske; zadnja je bila ob odkritju Drnovškovega kipa, ko v Zagorje ni bilo Gregorja Golobiča, ki je trdil, da ni dobil vabila, Matjaž Švagan pa je medijem povedal, da mu je za vsak slučaj raje poslal kar dva.

Tokrat se je na Švagana, ki se je pravkar vrnil z dopusta na Djerbi, spravil zagorski Zares, ob asistenci Golobiča. Irena Kurent, predsednica lokalnega odbora Zares, je svojim članom pred nekaj dnevi pisno sporočila, da se je z Golobičem dogovorila, da bi poleg Zaresove zloženke po gospodinjstvih v Zagorju, Izlakah in Kisovcu razpečevali tudi poseben letak, s katerim bi Švaganovo geslo "Zagorje gre naprej!" obrnili na "Zagorje gre nazaj". Zadnjo verzijo tega letaka naj bi dopolnil še Golobič (glej faksimile dopisa Irene Kurent članom stranke Zares). Celoten letak, katerega vsebina je znana uredništvu, člani stranke Zares pa ga delijo že od včeraj popoldne, je en sam hud napad na Matjaža Švagana, čeprav sta Zares in LDS na državni ravni povezani v tako imenovanem predvolilnem levem trojčku; zanimivo je tudi, da pisci letaka ugotavljajo, da se je "čas naklonjenega pokroviteljstva našega največjega rojaka dr. Janeza Drnovška žal nepreklicno iztekel".

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme

Matjaž Švagan
Katarine Kresal Janeza Drnovška Gregorja Golobiča Irena Kurent

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Golobič tik pred volitvami spet napadel eldeesovca Švagana