objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 26. september 2008 ob 05:45

Se je Matjaž Kitak ustrašil Sanje Grohar in njenega karateista Danija?
Napovedi, da bo objavil njuno korespondenco, nenadoma potihnile
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Po strašnih napovedih primorskega glasbenega menedžerja in piarovca estradnikov Matjaža Kitaka, da bo javno razkril svojo poslovno in zasebno korespondenco z razvpito Sanjo Grohar, ki naj bi slednjo poslovno uničila, se ni zgodilo še nič. Razen nekaj imen, ki jih Groharjeva žali in pljuva  v dopisovanju s Kitakom (Iris Mulej, Mark Žitnik, Adel Djutović, Saša Lendero, Manca Špik, Sonči Nered  Čebašek, Katja Fašink, …) in posameznih bizarnih stavkov, se v javnosti ni pojavilo še ničesar. Matjaž Kitak pa nam je po elektronski pošti poslal dopis, s katerim nas obvešča, da naj bi se z Groharjevo skušal nekako poravnati, zato do nadaljnjega za novinarje ni dosegljiv (glej faksimile).

Spomnimo: Kitak je Sanjo Grohar obtožil, da ga je poslovno izdala, mu ukradla idejo za televizijski resničnostni šov z naslovom Zakulisje in se sama zmenila na TV Pika (oddaja naj bi štartala novembra letos), Groharjeva pa ga je kot lažnivca in grabežljivca obtožila v javnosti. Kot je znano, naj bi med sprtima nekdanjima sodelavcema posredovala Sabina Hribernik, direktorica agencije Lendero & co., ki zastopa Sanjo Grohar, za agencijo pa honorarno dela tudi Kitak.
Po zadnjih informacijah se je nesrečni Kitak menda ustrašil Groharjeve, grozil pa naj bi mu tudi njen fant Dani, sicer mojster karateja in drugih borilnih veščin. Kitak znancem pripoveduje, da ga bo Groharjeva poslovno sesula, čeprav je najprej prav Kitak grozil, da bo on uničil Groharjevo. Zakaj si je nenadoma premislil, ni znano. Naši viri pa trdijo, da naj bi se Kitak in Groharjeva sestala minulo – volilno nedeljo, nekdanja misica pa naj bi mu pošteno oprala glavo. Danes pa Sanja Grohar in Matjaž Kitak na naše telefonske klice nista odgovarjala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matjaža Kitaka Sanjo Grohar Iris Mulej Mark Žitnik Adel Djutovič saša lendero Manca Špik Sonči Nered  Čebašek Katja Fašink Sabina Hribernik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Se je Matjaž Kitak ustrašil Sanje Grohar in njenega karateista Danija?