objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 2. oktober 2008 ob 05:44

Morda minister Zoran Thaler se hvali: Pa saj verjetno res ni boljšega
Nekdanji Drnovškov zunanji minister menda spet kandidat za zunanjega ministra
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Iz poslovnih krogov v Beogradu, povezanih z Ljubljano, so pricurljale govorice, da naj bi minister za zunanje zadeve v Pahorjevi vladi postal Zoran Thaler, eden od nekdanjih zunanjih ministrov v vladah pokojnega Janeza Drnovška. Zoran Thaler nam je govorice, da naj bi spet postal minister, komentiral takole: "Pa saj verjetno res ni boljšega."
Thaler sicer v občini Piran gradi luksuzno turistično kmetijo, skupaj z Igorjem Lavšem, nekdanjim politikom in podjetnikom, ki spada v orbito LDS. Gre za investicijo posebnega tipa v vasici Padna, ki naj bi postala turistično zbirališče evropske elite, menda napol zaprtega tipa. Zoran Thaler se je v politiki na kratko spet pojavil lani jeseni, menda kot tajni svetovalec v predsedniški kampanji Danila Türka, bodočemu predsedniku pa naj bi svetoval skupaj s političnim analitikom in predavateljem na FDV Milanom Balažicem. Thalerja, še vedno člana LDS, naj bi na ministrski stolček forsirali nekateri krogi v LDS (denimo Lavš, ki živi v dela v Beogradu, pa Mojmir Ocvirk, direktor in solastnik oglaševalske agencije Imelda), zdaj že praktično bivši dolgoletni poslanec liberalnih demokratov Jožef Školč pa se po ljubljanskih lokalih dobiva s Thalerjevo ženo Judito. Seveda obstaja tudi možnost, da si nekateri z lansiranjem imen v javnost, češ, smo v igri za ministre, samopromocijsko dvigujejo ceno v poslovnem in javnem življenju.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pahorjevi Zoran Thaler Janeza Drnovška Igorjem Lavšem Danila Türka Milanom Balažicem mojmir ocvirk Jožef Školč Judito

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Morda minister Zoran Thaler se hvali: Pa saj verjetno res ni boljšega