objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 9. oktober 2008 ob 07:25

Bivši poslanec Milan M. Cvikl bo generalni sekretar Pahorjeve vlade
Naši viri: za lobiste bo tampon, Cviklovo imenovanje pa naj bi paralo živce tudi Gregorju Golobiču
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših informacijah bo bivši poslanec Socialnih demokratov Milan M. Cvikl prevzel mesto generalnega sekretarja v bodoči vladi Boruta Pahorja. Glede na to, da nekateri Pahorja, zaradi načina funkcioniranja v slovenskem političnem prostoru, že imenujejo za novega Janeza Drnovška, bo torej Cvikl postal njegov Mirko Bandelj; slednji je zdaj odvetnik v Ljubljani in je ostal zvest član LDS. Naši viri trdijo, da je Cviklu, razvpitemu zaradi afere Patria ter intimne zveze z Jerco Legan, stolček generalnega sekretarja vlade pisan na kožo; Cvikl naj bi celo za lobiste, ki so blizu levosredinskim strankam, predstavljal hud tampon do predsednika vlade Boruta Pahorja. Imenovanje Cvikla za generalnega sekretarja pa naj bi ob živce spravilo tudi predsednika stranke Zares Gregorja Golobiča, trdijo naši viri. Golobič je namreč pred leti v kadrovskem zakulisju liberalne demokracije zrušil Cviklovo kandidaturo za predsednika računskega sodišča.
Milan M. Cvikl je za naš portal povedal, da nam informacije o njegovem bodočem imenovanju za generalnega sekretarja vlade ne more niti potrditi niti zanikati. Borut Pahor pa je potrdil, da je imenovanje bivšega poslanca Cvikla za generalnega sekretarja vlade ena od možnosti.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milan M. Cvikl Boruta Pahorja Janeza Drnovška Mirko Bandelj Jerco Legan Gregorja Golobiča

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bivši poslanec Milan M. Cvikl bo generalni sekretar Pahorjeve vlade