objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 10. november 2008 ob 10:54

Cime fura imidž Beckhama, pri igralcu Interblocka pa si sposoja keš
Sebastjan Cimirotič in Sabina Remar napovedujeta fantomski odhod v tujino
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski nogometaš Sebastjan Cimirotič in manekenka Sabina Remar sta v tabloidni reviji Story obelodanila domnevni odhod v tujino, češ, adijo, Slovenija! Čeprav se Story reklamira s sloganom, da mu slavni "zaupajo več", sta novinarjem revije nogometaš in manekenka zaupala zelo zelo malo, pravzaprav nič – niti kam gresta, kdaj gresta in za kateri klub naj bi Cime v prihodnje zaigral. Izdavila sta le, da naj bi se preselila v eno od evropskih prestolnic, kjer bo Sabina lahko nadaljevala z manekensko kariero, čeprav je Remarjeva pred časom že izjavila, da ne bo več manekenka, ampak pevka. Sta pa menda prepričana, da bosta v novem stanovanju v tujini že preživela božične in novoletne praznike. Kobajagi ekskluzivno zgodbo je v petek zvečer povzela tudi Pop TV, kjer sta se slavna akterja, Cime in Sabina, nerodno zapletala v verbalne neumnosti. Cime je celo priznal, da se njun odhod zdaj nekoliko "komplicira", ker si je prejšnji teden na tekmi poškodoval roko. Kar je sicer moral vedeti že takrat, ko sta dajala intervju za Story.
Med športnonovinarsko srenjo o Cimirotičevem odhodu v tujino ne vedo ničesar; lahko celo zapišemo, da športni novinarji nejeverno zmajujejo z glavo, se muzajo in celo režijo. Cime je, na žalost, star že 35 let in kar naprej poškodovan (včerajšnjo tekmo med njegovim moštvom Olimpijo in Aluminijem sta si s Sabino ogledala s tribun), poleg tega pa – kdo izmed klubov, ki igrajo v evropskih prestolnicah, bi najel že rahlo postaranega nogometaša iz slovenske druge lige. Ne glede na to, da je (bil) Cime nesporno eden izmed najboljših napadalcev v zgodovini slovenskega nogometa. Športnega direktorja NK Olimpije Mirana Pavlina, ki bi o morebitnem Cimirotičevem odhodu v tujino definitivno moral nekaj vedeti, včeraj nismo uspeli priklicati. Cimirotič je junija letos pogodbo z Olimpijo sicer podaljšal še za eno leto.
Hecne, če ne celo bizarne, so tudi primerjave Cimirotiča in Sabine Remar z Davidom in Victorio Beckham, kar furajo nekateri slovenski tabloidi. Naš parček je namreč še daleč od tega. Cime si je po naših informacijah pred nekaj tedni od znanega napadalca Pečečnikovega Interblocka (ime in priimek sta uredništvu znana) celo sposodil 600 evrov; napadalec Interblocka mu jih je posodil, potem ko mu je Cime štiri dni pošiljal SMS. Tudi njuno stanovanje v Prulah, ki ga nekateri mediji idilično prikazujejo kot prestižno domovanje slavnega para, ni ravno v "Beckhamovem kalifornijskem slogu". Razvpiti Cime namreč stanuje v stari prulski socialistični stavbi, nad stanovanjem svoje mame.
Nekateri pa imajo poln kufer tudi Sabine Remar. Denimo njen bivši menedžer Srečko Čož, ustanovitelj revije E-Šport in prizadevni organizator tradicionalnega lepotnega tekmovanja za miss športa. Potem ko se je lepotička iz Zasavja nenadoma odločila, da ne bo več manekenka, ampak pevka, ji je glasbeni prvenec z naslovom Baraba v celoti financiral njen takratni menedžer Srečko Čož. Po glasbenem fiasku se očitno spet vrača na manekenske piste, Čoža pa menda sploh noče več poznati; čeprav sta tudi Čož in Cime veljala za velika prijatelja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sebastjan Cimirotić Sabina Remar Mirana Pavlina Davidom Victorio Beckham Pečečnikovega Srečko Čož

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cime fura imidž Beckhama, pri igralcu Interblocka pa si sposoja keš