objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 13. november 2008 ob 06:28

Zapuščena Nereida razkrila skrivnost Ronaldovega gladkega telesa
Bivša intimna prijateljica slavnega nogometaša je še vedno razočarana, da jo je Cristiano zapustil, zato je izdala vse njegove lepotne skrivnosti
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Seksi Nereida Gallardo še po osmih mesecih, odkar jo je slavni nogometaš Cristiano Ronaldo nogiral, pogreva njuno zvezo.
Seks bomba ga očitno kar ne more in ne more preboleti, čeprav se zdi, da jo je 23-letni Cristiano že zdavnaj pozabil. Vroča Nereida nogometnemu asu najbolj zameri, da jo je zapustil kar prek SMS sporočila. Španska manekenka je že kmalu po začetku zveze ugotovila, da Ronaldo ljubi samo sebe: "Skoraj vsako sobo v njegovi hiši krasijo njegove zečetnice in številka sedem. Inicialke in številka so na njegovih vratih, stolih, kavni mizi, vsepovsod. Hiša je polna ogledal, v katere se je Cristiano ves čas gledal in se medtem igral s svojimi lasmi. Večkrat sem mu morala z ravnalnikom za lase urejati pričesko." Razočarana Nereida je še dodala: "Je strahopetec, saj me ni mogel pogledati v oči in mi povedati, da je najina zveza končana. Je tudi pravi mamin sinko, kliče jo vsak dan, in ne bi me čudilo, da bi mu ravno ona izbrala naslednje dekle."  Španska manekenka pa se je obregnila tudi v Ronaldove lepotne trike: "Obožuje gladko telo, uporablja depilacijsko kremo, dvakrat dnevno pa porabi tudi več litrov mleka, da se z njim umije." 


 


 


Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nereida Gallardo Cristiano Ronaldo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zapuščena Nereida razkrila skrivnost Ronaldovega gladkega telesa