objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 17. november 2008 ob 10:05

Afera Patria: bo Katarina Kresal zasliševala kolega Karla Erjavca?
Finska policija želi zaslišati tudi nekaj visokih članov odhajajoče slovenske vlade
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Po neuradnih informacijah naj bi si finski kriminalisti po nedavni aretaciji bivšega direktorja Patrie Jorme Wiitakorpija želeli zaslišati tudi nekaj visokih članov odhajajoče slovenske vlade. O tem je že poročal časnik Dnevnik; glavni finski preiskovalec zadeve Patria Kaj Erik Björqvist je potrdil, da želijo s pomočjo kolegov nacionalnih policij zaslišati nekaj ljudi v Sloveniji in Avstriji, ni pa hotel razkriti, katere osebe v Sloveniji naj bi bile tarča zasliševanj.
Po logiki dozdajšnjih dogodkov v aferi Patria bi lahko logično sklepali, da želijo Finci zaslišati ministra za obrambo ter bodočega ministra za okolje in prostor Karla Erjavca in morda še koga. Do zaslišanj pa bo prišlo v času, ko bo ministrica za notranje zadeve že Katarina Kresal, predsednica LDS, ki je zaradi Patrie v predvolilni kampanji zahtevala odstop ministra Erjavca, sicer svojega bodočega kolega v vladi Boruta Pahorja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jorme Wiitakorpija Kaj Erik Björqvist Karla Erjavca Katarina Kresal Boruta Pahorja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Afera Patria: bo Katarina Kresal zasliševala kolega Karla Erjavca?