objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 19. november 2008 ob 05:23

Pretep: fanta misice Tine Gaber izpred lokala Dvanajstica odpeljal rešilec
Primož Bohinc trdi, da se ni pretepal, na urgenco pa naj bi ga peljali zato, ker mu je postalo slabo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V noči s sobote na nedeljo, okoli petih zjutraj, je v razvpitem ljubljanskem lokalu Dvanajstica prišlo do pretepa, posredovala je tudi policija. Nič posebnega torej, če ne bi priče neljubega dogodka povedale, da naj bi v pretepu sodeloval tudi javnosti znan Primož Bohinc, intimni spremljevalec nekdanje miss Hawaiian Tropic Tine Gaber in komercialist v družbi Elektronček, ki je na koncu pristal celo na urgenci.
Po nekaterih informacijah naj bi bila zraven tudi Tina Gaber, ki pa nam je to odločno zanikala. Pravi, da v lokal sploh ni stopila, je pa tja pripeljala nekega prijatelja. Po njenih besedah ta večer ni bila s Primožem, ker je ta prijatelj v nekem drugem ljubljanskem lokalu prej slavil diplomo, medtem ko je prvi del večera in noči Bohinc preživel na koncertu Dina Merlina. Je pa Tina Gaber vedela, da je (bil) Primož v Dvanajstici. Nekaj prič, ki želijo ostati anonimne, nam je potrdilo, da je Bohinc sodeloval v pretepu, kjer na srečo do večjih poškodb ni prišlo. Zato policisti menda niso želeli poklicati rešilcev, zato so rešilni avto, ki je odpeljal tudi Bohinca, udeleženci pretepa poklicali sami.
Primož Bohinc pa nas je včeraj zvečer poklical po telefonu in zatrdil, da se on ni pretepal, je pa potrdil, da ga je rešilni avto odpeljal na urgenco v ljubljanski Klinični center. Bohinc pravi, da je rešilca poklical zato, ker mu je bilo takrat čisto slučajno slabo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Primož Bohinc Tina Gaber Dina Merlina

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pretep: fanta misice Tine Gaber izpred lokala Dvanajstica odpeljal rešilec