objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 1. december 2008 ob 11:28

10.500 evrov: Rebeka Dremelj na silvestrovo 4-krat dražja od Saške Lendero
Temnolasa Brežičanka najbolje plačana slovenska pevka na najdaljšo noč v letu
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Rebeka Dremelj je edina slovenska pevka, ki se po višini novoletne gaže lahko vsaj približno kosa z glasbeniki s Hrvaške in iz Srbije. Medtem ko bodo slednji za nastope na najdaljši noči v letu v povprečju zaslužili med 30 in 60 tisoč evri (denimo Goran Karan, Mišo Kovač, Gibonni, Jasmin Stavros ali Lepa Brena; največ naj bi po dostopnih podatkih pokasiral Goran Bregović, ki bo za nastop v Beogradu v žep pospravil celo 100.000 evrov), so pri nas honorarji neprimerno skromnejši. Celo najbolj znane slovenske pevke si v času globalne finančne krize za novoletno noč niso upale bistveno povečati svojih siceršnjih honorarjev. Denimo Saška Lendero, ki za 60-minutni nastop običajno računa 2500 evrov, je za novoletno tarifo postavila 2900 evrov, torej samo 400 evrov več. Manca Špik za enako dolg nastop ponavadi pokasira 950 evrov, za novoletni aranžma pa zahteva 1150 evrov, skupina Skater dobiva po 1200 evrov, za novo leto pa želijo 1400 evrov, medtem ko lahko nekdanjo miss Slovenije, televizijsko voditeljico in pevko Sanjo Grohar za silvestrovo angažirate že za 900 evrov. Njen siceršnji nastop stane skromnih 700 evrov. Vse omenjene številke so nam posredovali z agencije Lendero & Co.


Rebeka Dremelj pa je očitno nekaj posebnega. Na novoletno noč bo goste zabavala v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongo, cena zanjo pa je bila 10.500 evrov. Običajna cena za 90-minutni nastop Rebeke Dremelj je sicer 3500 evrov, toda za novoletno noč je Rebeka zahtevala, in tudi dobila, trikrat več. Sicer ne bi pela, trdi njena menedžerka Nataša Prodan Miani, ki pravi tudi, da so pri ceni tako ali tako malce popustili, saj ima Rebeka na isti dan še en nastop – nekje drugje, seveda.
Rebeka Dremelj bo nastopila tudi v posebni novoletni oddaji kantonalne televizije iz Bihača, ki jo je pravkar posnela na svoji turneji po Bosni in Hercegovini.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj Goran Karan Mišo Kovać Gibonni Jasmin Stavros Lepa Brena Goran Bregovič Saška Lendero Manca Špik Sanjo Grohar Nataša Prodan Miani

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

10.500 evrov: Rebeka Dremelj na silvestrovo 4-krat dražja od Saške Lendero