objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 8. december 2008 ob 11:06

Al Gore skupaj posadil Pahorjevega Jauševca in Janševega Petka
Nekdanji ameriški podpredsednik v Ljubljani: mize v Unionu za 10.000 evrov so šle za med
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Al Gore, nekdanji ameriški podpredsednik in sloviti aktivist za varstvo okolja, v sredo popoldne prihaja v Ljubljano. V slovenski prestolnici bo slavnostni gost dveh gala dogodkov, k nam pa bo priletel naravnost iz Milana. Dopoldne bo namreč predaval članom milanske borze, kjer ga bodo razglasili tudi za častnega člana. Sponzor njegovega prihoda v Slovenijo in Italijo je Diners Club Slovenija in Diners Club Italija, lastnik obeh pa je Tomaž F. Lovše, znan kot eden izmed najbogatejših Slovencev. Gora bo v Ljubljani najprej sprejel predsednik republike Danilo Türk ob 14.50 v predsedniški palači, nato pa bo Gore častni gost sprejema v Grand hotelu Union, kamor ga vabi ameriška trgovinska zbornica v Sloveniji.

Po naših informacijah so okrogle mize z osmimi sedeži v Unionski dvorani stale 10.000 evrov, v prodajo pa so šle za med. Povečini so jih pokupila večja in bolj znana slovenska podjetja, med njimi jih je kopica tudi članov ameriške trgovinske zbornice, katere predsednik je Lovše. Za mizo, kjer bo sedel Gore, bodo še Danilo Türk , predsednik vlade Borut Pahor, predsednik državnega zbora Pavel Gantar in nekdanji predsednik države Milan Kučan. Pahor bo imel tudi častni nagovor, Gore pa zatem svoje predavanje. Ena izmed miz v Unionu bo še posebej zanimiva: skupaj bosta namreč prvič sedela Uroš Jauševec, generalni sekretar Socialnih demokratov, in Borut Petek, nekdanji svetovalec v kabinetu bivšega premierja Janeza Janše; oba slovita kot vodilna zakulisna kadrovika v državi. Med njiju pa so organizatorji za vsak slučaj posadili plavolaso Diano Dimnik, razvpito podjetnico z medicinsko opremo, direktorico in lastnico podjeta Medias ter hčer vplivnega lobista Boža Dimnika. Liderja opozicijske SDS Janeza Janše po naših informacijah v Grand hotelu Union ne bo, Uroš Jauševec in Borut Petek pa se osebno sicer (še) ne poznata.

Ob 19.00 se bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču začel gala sprejem z Alom Gorom v glavni vlogi, vabljeni pa so imetniki elitnih črnih Diners kartic oziroma člani Diners Cluba Exclusive. Al Gore v Ljubljani ne bo prespal, po sprejemu bo namreč takoj odletel na Poljsko.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
al gore Tomaž F. Lovše Danilo Türk Borut Pahor pavel gantar Milan Kučan Uroš Jauševec Borut Petek Janeza Janše Diano Dimnik Boža Dimnika

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Al Gore skupaj posadil Pahorjevega Jauševca in Janševega Petka