objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 25. december 2008 ob 06:59

Naj plačajo: Špelca Kleinlercher toži Pop TV in zahteva 35 tisoč evrov!
Slavna pevka in njen odvetnik Franci Matoz zoper Pop TV vložila dve tožbi
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Generalni direktor in odgovorni urednik Pop TV Marijan Jurenec je fasal novo odškodninsko tožbo. Zaradi neokusnega in senzacionalističnega poročanja jo je preko znanega koprskega odvetnika Francija Matoza vložila Špelca Kleinlercher, pevka in nekdanja članica skupine Atomik Harmonik, zahteva pa 25 tisoč evrov odškodnine. Pevka se je za vložitev tožbe odločila po objavi članka in videoposnetka z naslovom "Goli Špeli v atomski kopeli", objavljenega na spletni strani 24ur.com in reklamirani na programu Pop TV, konec avgusta letos. Uredniki spletne strani so morali na podlagi začasne odredbe sodišča članek sicer nemudoma odstraniti, prepovedana jim je bila tudi nadaljna objava. Če Pop TV te prepovedi ni bi upošteval, bi jim sodišče za vsak dan kršitve izreklo kazen v višini 50.000 evrov. Odškodninsko tožbo sta Špelca Kleinlercher in Matoz vložila 25. septembra.
Toda Pop TV se je pevki zaradi tožbe očitno hotel maščevati, zato so nekaj tednov kasneje, 6. novembra, objavili članek z naslovom "Špelca se razhaja s svojim fantom", ki je bil popolna izmišljotina. Z njenim fantom, podjetnikom Sebastjanom Vežnaverjem, sta namreč skupaj že dve leti. Špelca trdi, da so jo poptevejevci hoteli prizadeti, ker je vložila tožbo, in jo prisiliti, da bi tožbo umaknila. Toda pevka je odločena, da tega ne bo storila; za razliko od večine drugih slovenskih estradnikov, ki se bojijo šikaniranja in nepojavljanja na Pop TV oziroma Kanalu A. Tudi v tem primeru je odvetnik Franci Matoz s pomočjo začasne odredbe sodišča dosegel, da je Pop TV sporni članek hitro umaknil, sledi nova civilna tožba in odškodninski zahtevek v višini 10 tisoč evrov.
Špelca Kleinlercher je razočarana tudi nad nekdanjimi kolegicami in kolegi iz skupine Atomik Harmonik. Očita jim, da so po medijih pompozno napovedovali tožbo zoper Pop TV, ki je nikoli niso vložili. Očitno jim je šlo zgolj za samopromocijo. Še bolj neumno pa je, se čudi Kleinlercherjeva, da so se Atomiki za snemanje novega videospota za pesem Čokolada povezali z isto produkcijsko hišo, ki je bila zraven na snemanju videospota Na seniku, kjer je nastal gol posnetek v kadi, katerega je pozneje objavila Pop TV. Ne bi se čudila, da bi se v medijih kmalu pojavile slike ali posnetki gole Špele Grošelj in Mateje Vuk Tejči v čokoladnici, pravi Špelca Kleinlercher.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marijan Jurenec Francija Matoza Špelca Kleinlercher Sebastjanom Vežnaverjem Špele Grošelj Mateje Vuk Tejči

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Naj plačajo: Špelca Kleinlercher toži Pop TV in zahteva 35 tisoč evrov!