objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 27. december 2008 ob 06:54

Janez Janša in Marcel Štefančič jr. enotna: Pahor je Rupla grdo ponižal!
Spet frka okoli nekdanjega ministra Rupla: moral se bo odločiti med vlado in opozicijo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Dimitrij Rupel, posebni svetovalec za zunanje zadeve v kabinetu predsednika vlade Boruta Pahorja, ki je v torek postal tudi minister za zunanje zadeve v senčni vladi Janeza Janše (uradno gre za strokovni svet SDS), spet dviguje tlak v vladni koaliciji. Predsednica LDS Katarina Kresal je prepričana, da gre pri Ruplu za konflikt interesov. Po mnenju ministrice za notranje zadeve se bo Rupel moral odločiti, ali bo "pomembno kreiral vladno ali opozicijsko politiko. Obojega po našem mnenju pač ne more," trdi Katarina Kresal. Z najnovejšimi pomisleki LDS glede Dimitrija Rupla je Kresalova že seznanila Boruta Pahorja, ki naj bi jih vzel na znanje. Kresalova verjame, da jih bo Pahor tudi upošteval.


Predsednik opozicijske SDS in nekdanji premier Janez Janša pa je v intervjuju za brezplačnik Žurnal24 med drugim povedal, da funkcija posebnega odposlanca premiera Boruta Pahorja za nekdanjega zunanjega ministra Rupla pomeni degradacijo. Janša trdi, da je to povedal tudi Ruplu in mu je "funkcijo odposlanca zaradi uradniškega statusa odsvetoval". Janša je tudi spomnil, da je Rupel še vedno predsednik odbora za zunanjo politiko SDS.
Svoje mnenje o Dimitriju Ruplu je za tednik Mladina povedal tudi novinar, cineast in voditelj televizijske oddaje Studio City Marcel Štefanačič jr. Takole pravi: "Ni noro, kako vse žre ta Dimitrij Rupel? Vsi tuhtajo, kam bi ga poslali za posebnega odposlanca. Nekateri v Irak, drugi na Hrvaško. Jaz ne. Pustil bi ga tam, kjer je! Bolj ponižanega politika v Sloveniji trenutno ni. Namesto da bi dobival 5000 evrov plače kot ambasador, jih dobiva 1500. Namesto da bi bil ambasador, je uradnik. Namesto da bi kraljeval na Dunaju, ždi v Ljubljani. Namesto da bi se sprehajal po Dunaju, se lahko sprehaja le po parkirišču pred Maximarketom. Novoletno izvedbo Radetzkymarscha bo videl le na TV..."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
dimitrij rupel Boruta Pahorja Janeza Janše Katarina Kresal Janez Janša Marcel Štefanačič jr

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janez Janša in Marcel Štefančič jr. enotna: Pahor je Rupla grdo ponižal!