objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 31. december 2008 ob 07:21

Andreja Škufco je Rusinja Elena zapustila zaradi ljubezni in denarja
Katarina Venturini ga vabi na delo v svojo Plesno zvezdo, Škufca pa o tem sploh ne razmišlja
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Bleščeči prvi nastop na prestižnem angleškem tekmovanju na parketu Royal Albert Halla v Londonu, kjer sta osvojila tretje mesto, in drugo mesto na Kremlin Cupu v Moskvi, nista bila dovolj, da bi novopečeni plesni par Andrej Škufca in Elena Khvorova ostal skupaj. Novico o nepričakovanem odhodu temnolase Rusinje nazaj v Moskvo je Škufca fasal skoraj kot darilo za 35. rojstni dan (25. novembra), ki ga je proslavil v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongo. Elena se je v Moskvo vrnila kljub prigovarjanju trenerjev Fredija in Daniele Novak; prepričati, naj ostane, je nista uspeli niti plesalka in manekenka Nadija Bičkova, ki se je z Eleno občasno družila, niti znana ljubljanska oblikovalka plesnih oblek Saša Pust.
Andrej Škufca je predprejšnjo soboto na mednarodnem plesnem turnirju v Mariboru za Parado plesa povedal, da se je "Elena prejšnji četrtek odločila, da bo prenehala aktivno plesati. Novice seveda nisem bil vesel, je pa bolje, da se je to zgodila zdaj, ko sva bila skupaj pol leta, kot pa kasneje, če bi se najino partnerstvo nadaljevalo. Očitno je potrebovala ravno toliko časa, da je prišla do te ugotovitve. Najbrž nisva imela enakih ciljev. Šlo je za najin poslovni dogovor, ki pa se je končal prej, kot sem  mislil. Kaj bom počel zdaj, vam ne morem zaupati, vsekakor pa bom o nadaljnih korakih temeljito premislil".
Medtem ko v plesnem klubu Novak držijo pesti, da se bo Andrej končno le posvetil treniranju mlajših in nadarjenih parov, so tisti, ki Škufco poznajo še bolje, še vedno prepričani, da bi se moral držati njegove fatalne ženske Katje Fašink, visažistke, lastnice ljubljanskega kozmetičnega salona Cat in po novem tudi pop pevke. Minulo nedeljo je v diskoteki InBox premierno predstavila videspot za pesem z naslovom Nikoli (glej rubriko video). Njuna ljubezen je razpadla po treh letih (naslov Katjine pesmi za Škufco tudi ni ravno obetaven), o sesutju plesne zveze med Andrejem in Eleno pa je Katja izvedela iz medijev. "Iskreno povem, da me niti ne briga. Andrej se bo že znašel. Saj se vedno odloči tako, da je njemu prav," pravi Katja Fašink.
Zanimive so tudi izjave, ki jih je ob nenadnem odhodu Elene Khvorove nazaj v Moskvo, v nekatere revije lansirala dajala Katarina Venturini, dolgoletna plesna in intimna partnerica Andreja Škufce. Venturinijeva javno govori, kako ji je žal, da je do tega prišlo, tisti, ki jo dobro poznajo, pa trdijo, da novinarjem prodaja osladne zgodbice, v resnici pa Andreju privošči, da mu je Khvorova pobegnila, ker ne bi prenesla, da bi Škufca na plesnem parketu uspel še s kakšno drugo plesalko. V plesnih krogih je namreč znano, da je bil Škufca boljši plesalec od Venturinijeve. Med plesalci je tudi slišati, da Škufca z Venturinijevo še vedno ravna preveč v rokavicah in da bi končno enkrat že lahko javno spregovoril o tem, kaj se je med njima v resnici dogajalo. Res je, da jo je povabil na praznovanje svojega rojstnega dne v Kongo, res pa je tudi, da niti pomisliti noče, da bi delal v Plesni zvezdi, njeni novi plesni šoli v ljubljanskem BTC-ju, kamor ga Venturinijeva vztrajno vabi.
Mimogrede, plesna šola Katarine Venturini ni ravno najbolje obiskana. Z visokimi cenami, povprečno ponudbo in osladnimi promocijskimi članki v tabloidnih revijah, ki jih pišejo nepoučene novinarke, pač ni mogoče resno tekmovati s tradicijo in kakovostjo znanih ljubljanskih plesnih šol, denimo Urške, Kazine in Fredija. Naši viri trdijo, da so z Venturinijevo vedno bolj nezadovoljni njeni vaditelji v Plesni zvezdi, jamra pa tudi uprava ljubljanske enote BTC, ki je soinvestirala v njen projekt.

Nenadni odhod Elene Khvorove nazaj v Moskvo pa ni zgolj posledica njene odločitve, da bo prenehala z aktivnim plesanjem. Res je, da sta bila z Andrejem Škufco na svetovnem prvenstvu v Innsbrucku šele šesta (29. novembra, ko sta zadnjič nastopila skupaj), prehiteli pa so ju vsi pari, ki sta jih doslej premagovala, toda med njimi so se kuhale še bolj vroče stvari. Naši viri trdijo, da se Rusinji ni ljubilo trenirati več kot enkrat na dan (tako je bila namreč navajena doslej), kmalu pa je tudi ugotovila, da Andrej nima dovolj denarja za "easy ruski life", kot si ga je predstavljala v Sloveniji. Čez pol leta bi verjetno že začela služiti, toda Elena očitno ni bila dovolj potrpežljiva. Le predstavljamo si lahko, kako nejevoljna je bila ob pogledu na drage blagovne znamke oblačil, ki jih privošči njena prijateljica Nadija Bičkova … Na koncu pa naj bi počilo zaradi ljubezni. Po naših informacijah se je Khvorova zaljubila v Škufco, on pa ni bil za to. Njuna nesojena intimna drama je finale dosegla prav v Kongu, kjer je Škufca praznoval rojstni dan. Sicer ni prišlo veliko ljudi, se je pa Škufca menda cel večer znojil na plesišču, vendar ne z Eleno. Z njo sploh ni plesal. Po tej noči se je Rusinja dokončno odločila: spakirala je kovčke in odfrčala v Moskvo. Menda v takšni naglici, da ni utegnila niti odpovedati najetega luksuznega stanovanja...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrej Škufca Elena Khvorova Fredija Daniele Novak Nadija Bičkova Saša Pust Katje Fašink Katarina Venturini

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Andreja Škufco je Rusinja Elena zapustila zaradi ljubezni in denarja