objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 31. december 2008 ob 07:21

Eva Longoria zaradi pomanjkanja seksa postala zagrenjena
Ameriška igralka, razglašena za najbolj vročo razočarano gospodinjo, tudi v resničnem življenju vse bolj nesrečna
2008 Pozareport

Odpri galerijo
Holivudska igralka Eva Longoria Parker je vse bolj depresivna zaradi kroničnega pomanjkanja seksa. Za njeno neaktivno spolno življenje naj bi bilo krivo to, da je dobila ponudbo za ponovno igranje v nadaljevanki Razočarane gospodinje, njen mož, košarkar Tony Parker, pa je vse dneve preživel v San Antoniu, kjer je zagreto treniral. Ko se je Tony poškodoval, je vroča Eva mislila, da ga bo končno dobila v posteljo, vendar se je uštela. Zagreti Tony je namreč svojo košarkarsko ekipo spremljal na vsaki njihovi tekmi. "Eva je bila navdušena, ko je izvedela, da bo Tony zaradi poškodbe prišel domov. Zato je bilo razočaranje še toliko večje Tony se je namreč odločil, da si bo, namesto doma, svoje rane zacelil kar na poti s svojim klubom," je povedal prijatelj slavnega para.
Očitno se bo v prihodnosti morala Eva nekaj časa zadovoljevati kar sama, saj je Tonyju kariera zaenkrat še na prvem mestu.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Eva Longoria Parker Tony Parker

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Eva Longoria zaradi pomanjkanja seksa postala zagrenjena